Köszöntjük weblapunkon
Változások a hivatal ügyintézésében PDF Nyomtatás E-mail

Karácsondi Közös Önkormányzati Hivatalban 2021. szeptember 2-án (csütörtökön) az ügyfélfogadás elmarad, 2021. szeptember 3-án (pénteken) az ügyintézés és a munkavégzés szünetel.

A Karácsondi Közös Önkormányzati Hivatal 2021. szeptember 6-tól (hétfőtől) átmenetileg a művelődési ház nagytermében (3281 Karácsond, Hősök tere l.) működik.

Ügyfélfogadási rend:
Kedd 08.00 - 12.00 óra
Csütörtök 13.30 - 17.30 óra

Részletek

 
Vágányzári információ PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2021. szeptember 4-től és 2021. szeptember 5-ig, 2021. szeptember 11-től és 2021. szeptember 12-ig, 2021. szeptember 18-tól és 2021. szeptember 19-ig, és 2021. szeptember 25-től és 2021. szeptember 26-ig Budapest-Keleti állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80 [Budapest] – Hatvan – Miskolc vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

További részletek: itt

 
Milyen lesz az élet a lignit után? PDF Nyomtatás E-mail

Milyen lesz az élet a lignit után? Most mindenki elmondhatja véleményét a Mátrai Erőmű átalakításáról!

A kérdőívet kitöltve most bárki név nélkül elmondhatja véleményét a Mátrai Erőmű átalakításáról és hozzájárulhat, hogy az erőmű lignit kivezetése során a lakosság véleményét és érdekeit is figyelembe vegyék.

Az Erőmű átalakítása egész Heves megye lakosságára hatással lesz, ezért nagyon fontos, hogy az itt élők elmondhassák véleményüket a témáról. A kérdőív kérdéseire válaszolva most anonim módon megoszthatja, hogy Ön mit gondol az lignit utáni Mátrai Erőműről és annak hatásairól: hogyan érinti a változás Önt és települését, milyen előnyét és hátrányát látja a folyamatnak, milyen jövőt tud elképzelni az erőmű átalakítása után, illetve milyen lehetőségei vannak jelenleg, hogy részt vegyen a folyamatban.

Kérjük, a kitöltés után, ossza meg a kérdőívet családtagjaival, munkatársaival, ismerőseivel, így visszajelzésükkel ők is hozzájárulhatnak, hogy a lakosság érdeke is képviselve legyen!

A kérdőív az alábbi linken elérhető:
https://survey.alchemer.eu/s3/90368128/COAL-OUT-Lakoss-gi-k-rd-v

 
Falunap PDF Nyomtatás E-mail

Főzőverseny

 
Főzőverseny 2021 PDF Nyomtatás E-mail

Főzőverseny

 
Gátközlekedési engedélyek PDF Nyomtatás E-mail

 

 
Közlemény PDF Nyomtatás E-mail

A Heves Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály Környezetvédelmi Osztályán (a továbbiakban: Környezetvédelmi Hatóság) indult, a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Khvr.) hatálya alá tartozó környezetvédelmi felülvizsgálati eljárásról.

Részletek: pdf

 
Házhoz visszük PDF Nyomtatás E-mail

 
FELHÍVÁS PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Ebtartók!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B.§ (1) bekezdésébe foglalt feladatkörében az önkormányzat ebösszeírást végez, amihez az adatokat az eb tulajdonosa/tartója köteles rendelkezésre bocsátani.

Az ebösszeírás 2021. május 10-én kezdődik. Az ebek nyilvántartásba vételének teljeskörűsége érdekében az összeírást önkormányzati alkalmazott fogja elvégezni, aki személyesen felkeresi Önöket az ebösszeíró adatlap közös kitöltése céljából. Az önkormányzati alkalmazott megbízólevéllel lesz ellátva, amivel igazolja a tevékenység végzésére való jogosultságát.

Akit az ebösszeírást végző nem talál otthon, levélben fogja értesíteni a felkeresés újabb időpontjáról. Amennyiben ez is sikertelennek bizonyul, üres ebösszeíró adatlapot fog a postaládájába helyezni, amit kérünk kitölteni, aláírni és a közös önkormányzati hivatalnak megküldeni. Erre következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • hivatal kapuján lévő postaláda,
  • postai feladás,
  • e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A felhíváshoz közzéteszem az ebösszeíró adatlapot, és kérem tartalma alapján az ebösszeírásra az adatokat előkészíteni szíveskedjenek.

Karácsond, 2021. május 7.

Forgó Istvánné
jegyző

 
Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Karácsondi lakosok!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021 májusától a Heves Megyei Kormányhivatal ismét elindítja a kormányablakkal nem rendelkező településeken élő állampolgárok számára a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat (a továbbiakban: kormányablakbusz) által biztosított ügyintézést.

A kormányrendelet értelmében a vészhelyzet ideje alatt, (november 4. után, illetve 2020. március 11. és július 3. között lejáró magyar hatóság által kiállított hivatalos okmányok – beleértve a gépjármű forgalmi engedélyekbe bejegyzett műszaki érvényesség idejét – a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig érvényesek maradnak.) Ezek a lejárt érvényességű okmányok csak Magyarország belterületén használhatóak, külföldi utazáshoz szükséges, hogy állampolgáraink érvényes okmányokkal rendelkezzenek.

A kormányablakbusz lehetőséget nyújt a lakosoknak a vészhelyzet alatt lejárt okmányaik cseréjére és számos más ügyintézésre, a maszk viselése és járványügyi védekezés általános szabályainak betartása mellett.

Karácsond, 2021. május 5.

Forgó Istvánné
Jegyző

 
Hirdetmény - Füzesabony – Eger vasútvonal PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2021. május 10-11-én és május 11-12-én éjszakánként 21.00-5.00 Füzesabony – Eger állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80. sz. Budapest – Miskolc vasútvonalon az 5508, 5008 és az 5509 sz. vonatok mindkét éjszaka módosított menetrend szerint közlekednek.
Füzesabony – Eger állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Letölthető: itt

 
GÁTFELHAJTÁSI ENGEDÉLY PDF Nyomtatás E-mail

gatfelhajtasiengedely.hu

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 22