Köszöntjük weblapunkon
Szociális tüzelőanyag PDF Nyomtatás E-mail

 

Letölthető kérelem: itt

 
Népszámlálás, 2022 PDF Nyomtatás E-mail

 
TÁJÉKOZTATÓ PDF Nyomtatás E-mail

2022. OKTÓBER hónapban a települési ügysegédi tevékenység szünetel, ügyfélfogadásra az alábbi módon van lehetőség:

Részletek

 
BURSA HUNGARICA PDF Nyomtatás E-mail

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Karácsond Községi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériummal együttműködve 2023. évre kiírja a

B U R S A H U N G A R I C A

Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók és felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok számára.

Részletek

 
NÉPSZÁMLÁLÁS, 2022 PDF Nyomtatás E-mail

NÉPSZÁMLÁLÁS, 2022: FELELJÜNK, EGYMÁSÉRT!

Október 1-jén kezdődik hazánkban a Magyarország teljes népességére és az összes lakására kiterjedő népszámlálás. Az adatgyűjtés pontos és részletes képet ad a népesség számáról, demográfiai jellemzőiről, egészségi állapotáról, iskolázottságáról, foglalkoztatottságáról, nemzetiségi és vallási összetételéről, élet- és lakáskörülményeiről. A népszámláláson való részvételt a 2018. évi CI. törvény írja elő, eredményei mindannyiunk mindennapjait, jövőjét befolyásoló szociális és gazdasági döntések, országos, regionális és helyi fejlesztések alapjául szolgálnak.

Bővebben...
 
HIRDETMÉNY PDF Nyomtatás E-mail

Nemzeti földalapba tartozó földrészletek nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellózésével történó értékesítésére vonatkozóan.

Részletek: pdf

 
Vágányzári információ PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük tisztelt utasainkat, 2022. augusztus 27-től 2022. augusztus 28-ig Rákos – Sülysáp állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80 Budapest – Hatvan – Miskolc vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Letölthető: itt

 
Hírdetmény PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztatom Önöket, hogy a Karácsondi Közös Önkormányzati Hivatal munkarendjében 2022. július 25. napjától 2022. augusztus 5. napjáig igazgatási szünet kerül elrendelésre.

Részletek

 
Karácsondi nyár 2022 PDF Nyomtatás E-mail

Főzőverseny

 
Kerti hulladék és avar égetés PDF Nyomtatás E-mail

Fontos tudnivalók: itt

 
Hirdetmény PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2022. április 9-től 2022. április 10-ig és 2022. május 7-től 2022. május 8-ig Budapest-Keleti – Kőbánya felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80 [Budapest] – Hatvan – Miskolc vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Budapest-Keleti – Kőbánya felső állomások között az Ŋ540 sz. vonat helyett vonatpótló autóbusz közlekedik.

Letölthető: itt

 
Támogatás PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt karácsondi Lakosok!

Karácsond Községi Önkormányzat az ünnepek közeledtével minden évben igyekezett valamilyen formában megajándékozni a település lakosságát. Az elmúlt ünnepek alkalmával szaloncukorral, ajándék- és élelmiszercsomagokkal igyekeztünk kicsit szebbé tenné a karácsonyt az Önök számára.

Idén az önkormányzat lehetőségeit mérlegelte és úgy döntött, hogy szaloncukor helyett jelképes összegű, egyszeri 5.000 Ft-os támogatással tudja megajándékozni Önöket, ezzel is segítve az ünnepekre való készülést.

A karácsonyi települési támogatás annak a Karácsond községben állandó lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen ott élő személynek jár, akinek a családjában az egy főre eső nettó jövedelem a 250.000 Ft-ot nem haladja meg. Ez a viszonylag magasnak mondható jövedelemhatár pontosan azért került meghatározásra, hogy a településen élő családok közül minél többen tudjanak élni az egyszeri 5.000 Ft-os támogatás igénybevételével. A támogatást lakott ingatlanonként egy személy évente egyszer veheti igénybe.

Amennyiben igénybe szeretné venni a támogatást, a tájékoztatóhoz csatolt kérelem nyomtatványt kell kitöltenie és legkésőbb 2021. december 10-ig hivatalunkhoz benyújtania.

Ez utóbbit személyesen a hivatal nyitvatartási idejében (hétfő-szerda: 7.30 – 16.00 óra, csütörtök: 7.30 – 17.30 óra, péntek: 7.30 – 12.00 óra, 2021. december 4-én, szombaton 9.00 – 12.00 óráig), valamint a most hivatalként működő művelődési ház falán található postaládába való elhelyezéssel, vagy postai úton teheti meg. A hiányosan kitöltött, vagy aláírás nélküli kérelmeket nem tudjuk elfogadni.

Kérem Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, kérjék a kollégáim segítségét a kérelem leadása előtt a jelenlegi, Hősök tere 1. (Művelődési Ház) alatt található Karácsondi Közös Önkormányzati Hivatalban. Kérem Önöket, hogy telefonos elérhetőséget mindenképpen adjanak meg az ügyintézés meggyorsítása érdekében, hiszen szeretnénk, hogy még karácsony előtt megkapják lakosaink ezt az összeget. A karácsonyi támogatást az igénylők a beadási határidő leteltét követően készpénzben, vagy a kérelemben feltüntetett számlaszámra átutalással kapják meg. A kifizetés pontos ütemezéséről további tájékoztatóban informáljuk Önöket.

A 2021. december 10-i leadási határidőn sajnos nem tudunk módosítani, így a határidőn túl beadott kérelmeket nem tudjuk elfogadni. Kérem, ne feledkezzenek el erről a határidőről és aki teheti, éljen ezzel a lehetőséggel!

Bízom benne, hogy az adventi időszakban minél többen élnek ezzel a lehetőséggel és a karácsony előtt kifizetett támogatással szebbé tudjuk tenni az ünnepeket.

Jó egészséget és békés adventi készülődést kívánok Önöknek!

Karácsond, 2021. november 29.

Földi Csaba
polgármester


Letölthető:

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 22