Köszöntjük weblapunkon
Ebzárlat és legeltetési tilalom PDF Nyomtatás E-mail

Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése

További részletek: itt

 
Vágányzári információ PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. április 8-án Budapest-Keleti és Rákos állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

További részletek: itt

 

 
2017. március 31. péntek PDF Nyomtatás E-mail

 
MEGHÍVÓ - Értéktár PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelettel meghívom 2017. március 31-én, pénteken 16.00 órára az Ady Endre Művelődési Házban megrendezésre kerülő

"Értéktár Karácsondon közösségi összefogással"

a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2016 pályázati program projektzáró rendezvényére.

További részletek: külső oldal, belső oldal

 

 
Vágányzári információ PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. március 26-án a Jászboldogháza-Jánoshida – Újszász állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő 1576 sz. Campus expresszvonat módosított menetrend szerint, Miskolctól Jászboldogháza-Jánoshida állomásig korábban közlekedik.

További részletek: itt


Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. március 31-én és 2017. április 7-én a Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Szeged–Miskolc viszonylatban közlekedő 1575 sz. Campus expresszvonat a Hatvan–Miskolc-Tiszai közötti vonalszakaszon nem közlekedik. Hatvantól Miskolc-Tiszai pu. felé a csatlakozást a 16.53- kor induló 528 sz. sebesvonatra biztosítjuk.

További részletek: itt


Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. április 1-én Budapest-Keleti és Rákos állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

További részletek: itt


Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. április 2-án és 2017. április 9-én vasárnap a Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő 1576 sz. Campus expresszvonat Miskolc-Tiszai és Hatvan állomások között módosított menetrend szerint, korábban közlekedik.

További részletek: itt

 
KÖZLEMÉNY PDF Nyomtatás E-mail

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (továbbiakban: Nkt.) 50. S (7) bekezdése értelmében: Az iskolába a tanköteles tanulókat az első évfolyamra — a területileg illetékes tankerületi központ véleményének kikérésével - köznevelési feladatokat ellátó hatóság által meghatározott időszakban kell beíratni. A beiratkozásra meghatározott időt a helyben szokásos módon közzé kell tenni.

További részletek: itt

 

 
Nőnap PDF Nyomtatás E-mail

 
2017. március 15. PDF Nyomtatás E-mail

 
Tavasz táncos zenés gála PDF Nyomtatás E-mail

 
Hirdetmény PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztató

A 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kormány 2017. január 01. napjától fogyasztóvédelmi hatóságként a járási hivatalt jelölte ki, mivel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31. napjával jogutódlással megszűnt. (A kijelölés nem vonatkozik a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletével kapcsolatos feladatkörbe tartozó ügyekre.)

A járási hivatal, mint általános elsőfokú fogyasztóvédelmi hatóság jár el a következő ügyekben:

 • Ár, egységár feltüntetésével kapcsolatos feladatok
 • Fogyasztói panaszkezelés, minőségi kifogások
 • Szavatossággal, jótállással összefüggő ügyek
 • Eljárás lefolytatása, ha a vásárlók könyvét nem helyezték ki, azt nem hitelesítették, vagy a nyitvatartási időt nem jelentették be a jegyzőnél, illetve a nyilvántartási időt nem tüntették fel
 • Mozgóboltra, közterületi értékesítésre vonatkozó fogyasztóvédelmi előírások ellenőrzése
 • Társasház közös képviselőjével, illetve lakásszövetkezet ügyintézőjével szemben eljárás lefolytatása, ha megsérti a rezsicsökkentéssel kapcsolatos tájékoztatási kötelezettséget
 • Ellenőrzés a fiatalkorú kiszolgálása alkoholtartalmú itallal, dohánytermékkel, fiatalkorú részére szexuális termék értékesítése körében
 • Dohányzásra kijelölt helyiség megjelölésének ellenőrzése, dohánytermék értékesítésére vonatkozó jogszabályi előírások betartásának az ellenőrzése
 • PB gázpalack rezsicsökkentési tájékoztató
 • Eljárás lefolytatása rendezvény szervezőjével szemben jegyzői kezdeményezésre
 • Eljárás lefolytatása, ha a felszolgálási díjat felszámítják, de nincs feltüntetve
 • Minden további, a fogyasztóvédelmi hatóság hatáskörébe tartozó feladat, amely nem tartozik a megyeszékhely szerinti járási hivatal és a Pest Megyei Kormányhivatal hatáskörébe.

A járási hivatal illetékességét megalapozza a fogyasztó lakóhelye, a vállalkozás székhelye, telephelye, valamint a jogsértés elkövetésének helye.

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatal elérhetősége:

cím: 3200 Gyöngyös, Fő tér 13.
tel.: 37/795-062, ill. 37/795-036
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
HIRDETMÉNY! PDF Nyomtatás E-mail

Hamarosan befejeződnek a Gyöngyös Kossuth Lajos utca 37. szám alatti kormányablak energetikai korszerűsítési munkálatai.

A kormányablak munkatársai 2017. január 23-ától (hétfő) a korábban megszokott nyitvatartási rend szerint várják az ügyfeleket.

Nyitva tartás:

Hétfő: 7:00 -17:00
Kedd: 8:00 -16:30
Szerda: 7:30 -17:30
Csütörtök: 8:00 -12:00
Péntek: 8:00 -16:30
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
 
Ár- és belvíz elleni védekezésre történő felkészülés PDF Nyomtatás E-mail

További részletek: itt

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 20

eÜgyintézés

Hirdetés

Tárhely és design:
Kolibri Informatika
Ha hirdetni szeretne, érdeklődjön a Hivatalban!

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi