Köszöntjük weblapunkon
Lakossági tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail

Fűtési szezon kezdetével kapcsolatos tájékoztató: pdf

 
Távvezeték átépítése PDF Nyomtatás E-mail

További részletek: pdf

 
FIGYELEM! Trükkös Vállalkozók! PDF Nyomtatás E-mail

VIGYÁZAT! NE DŐLJENEK BE!

A mai napon bejelentés érkezett önkormányzatunkhoz a lakosságától, miszerint magukat a gázszolgáltató embereinek kiadó személyek bekéredzkednek a lakásokba a gázkészülékek és a hozzá tartozó szerelvények ellenőrzésével kapcsolatos hivatalos tevékenységet színlelve. Megállapítják, hogy mely eszközök és szerelvények szorulnak cserére, majd VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉST íratnak alá az ügyfelekkel és a csereeszközök, valamint a beszerelésük árának felét a helyszínen elkérik, mondván, hogy 2-4 hét múlva érkeznek a cserére és a fennmaradó részletet akkor kell kifizetni. Minden esetben azt hitetik el az emberekkel, hogy ez a javítás a későbbiekben sokkal többe fog kerülni, úgyhogy most KEDVEZMÉNYES ÁRON jutnak ehhez a javítási szolgáltatáshoz. A cég teljesen legálisan működik, a szerződés szabályos, ellenben a beetetés módja és a pénzbeszedés ürügye mindenki számára feleslegesen drága pénzkidobás. NE DŐLJENEK BE! HA VALÓBAN JAVÍTANI KELL A KÉSZÜLÉKEKET HÍVJANAK HELYI, MEGBÍZHATÓ SZAKEMBERT!

A cég által feltüntetett árak messze túlárazottak, a valós árak többszörösét tartalmazzák! Az ország számos pontján feltűntek már ezen cég "szak"emberei. A hatóságok nem vagy csak nehezen tudnak ellenük intézkedni, mert a működési feltételeknek, mint ahogyan említettem megfelel a cég. Maga az eljárás inkorrekt, megtévesztő. A vállalkozói szerződés apró betűs része tartalmazza, hogy a pénz a szerződés felmondását követően sem jár vissza. Sok jóhiszemű embert vettek rá a szerződés megkötésre, a pénz első részletének átadására.

A cég neve: MC Intergáz Kft.

A hivatalos gázszolgáltatótól érkezett szakemberek a helyszínen nem fogadhatnak el önöktől pénzt. Az elvégzett munkát mindig a gázszolgáltatótól kapott csekken, vagy utalással kell megfizetni.

 
Október 23. PDF Nyomtatás E-mail

 
Operett nagykoncert PDF Nyomtatás E-mail

 
Locsolási kártalanítás PDF Nyomtatás E-mail

Az önkormányzat az alábbiak szerint tájékoztatja Önöket a locsolási kártalanítás igénylésének és megállapításának szabályairól:

Az igénylés kérelem formanyomtatvány kitöltésével és ennek a polgármesteri hivatalhoz történő benyújtásával történik. (Formanyomtatvány a polgármesteri hivatalból beszerezhető, illetve a www.karacsond.hu honlapról letölthető.) A benyújtás határideje: 2017. november 2.

További részletek: pdf, docx

Kérelem: pdf, docx

 
Vágányzári információ PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. október 14-től 2017. október 15-ig Budapest-Keleti – Kőbánya-felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

További részletek: itt

 
Bursa Hungarica PDF Nyomtatás E-mail

 
Szennyvízberuházásból eredő hibák és károk PDF Nyomtatás E-mail

 
Lakossági tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztató a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet partnerségi véleményezés megkezdéséről

 

Tisztelt karácsondi Polgárok!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/212. (XI.8.) Kormányrendelet 29/A.§-nak megfelelően, ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Karácsond Községi Önkormányzat a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény értelmében Településképi Arculati Kézikönyvet és Településképi rendeletet készít. Mivel az Arculati Kézikönyv és a Településképi rendelet készítésénél kiemelten fontos szempont, hogy azt széles körű helyi támogatás övezze, ezért a készítés folyamatának minden lépésébe bevonjuk a lakosságot, hogy érdemi módon beleszólhassanak otthonuk, környezetük alakításába.

Bővebben...
 
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS PDF Nyomtatás E-mail

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. augusztus 24-én (csütörtökön) a Gyöngyösi Járási Hivatal ügysegédjének  ügyfélfogadása elmarad.

Megértésüket köszönjük!

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 23