FELHÍVÁS PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Ebtartók!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B.§ (1) bekezdésébe foglalt feladatkörében az önkormányzat ebösszeírást végez, amihez az adatokat az eb tulajdonosa/tartója köteles rendelkezésre bocsátani.

Az ebösszeírás 2021. május 10-én kezdődik. Az ebek nyilvántartásba vételének teljeskörűsége érdekében az összeírást önkormányzati alkalmazott fogja elvégezni, aki személyesen felkeresi Önöket az ebösszeíró adatlap közös kitöltése céljából. Az önkormányzati alkalmazott megbízólevéllel lesz ellátva, amivel igazolja a tevékenység végzésére való jogosultságát.

Akit az ebösszeírást végző nem talál otthon, levélben fogja értesíteni a felkeresés újabb időpontjáról. Amennyiben ez is sikertelennek bizonyul, üres ebösszeíró adatlapot fog a postaládájába helyezni, amit kérünk kitölteni, aláírni és a közös önkormányzati hivatalnak megküldeni. Erre következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • hivatal kapuján lévő postaláda,
  • postai feladás,
  • e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A felhíváshoz közzéteszem az ebösszeíró adatlapot, és kérem tartalma alapján az ebösszeírásra az adatokat előkészíteni szíveskedjenek.

Karácsond, 2021. május 7.

Forgó Istvánné
jegyző