Vágányzári információ PDF Nyomtatás E-mail

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. március 26-án a Jászboldogháza-Jánoshida – Újszász állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő 1576 sz. Campus expresszvonat módosított menetrend szerint, Miskolctól Jászboldogháza-Jánoshida állomásig korábban közlekedik.

További részletek: itt


Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. március 31-én és 2017. április 7-én a Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Szeged–Miskolc viszonylatban közlekedő 1575 sz. Campus expresszvonat a Hatvan–Miskolc-Tiszai közötti vonalszakaszon nem közlekedik. Hatvantól Miskolc-Tiszai pu. felé a csatlakozást a 16.53- kor induló 528 sz. sebesvonatra biztosítjuk.

További részletek: itt


Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. április 1-én Budapest-Keleti és Rákos állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

További részletek: itt


Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. április 2-án és 2017. április 9-én vasárnap a Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő 1576 sz. Campus expresszvonat Miskolc-Tiszai és Hatvan állomások között módosított menetrend szerint, korábban közlekedik.

További részletek: itt